ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΤΟΙΧΟΣ-ΔΑΠΕΔΟ

Roomie …ένας μαγικός διαδραστικός κόσμος!

Τι είναι;

Μια μοναδική συσκευή πολυμέσων που συμπληρώνει τέλεια τις σχολικές δραστηριότητες.
Χάρη σε μια μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών που περιλαμβάνονται στο βασικό πακέτο, πρόσθετα πακέτα εφαρμογών και δωρεάν πρόσβαση σε πόρους διαδικτύου, εκπαιδευτικές πλατφόρμες και YouTube. Το πιο σημαντικό και ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Roomie είναι η δυνατότητα εμφάνισης μιας ενεργής εικόνας σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια μέσω της διαδραστικής λειτουργίας τοίχου ή δαπέδου!

Roomie device interactive wall

Λειτουργία τοίχου

Η εικόνα προβάλλεται στο τοίχο δημιουργώντας ένα μαγικός κόσμο διάδρασης, όπου τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας αλληλεπιδρούν χαρίζοντας τα  μία αξέχαστη εμπειρία. Εκμάθηση και παιχνίδι έχουν γίνει ένα!

Διαστάσεις προβολής 150″ (300 x 230 cm) (απόσταση συσκευής από τοίχο 40 cm). Δεν απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο. Εξαιρετική ευκολία χρήσης με τηλεχειρισμό.

roomie wall

Λειτουργία δαπέδου

Η εικόνα προβάλλεται στο δάπεδο δημιουργώντας ένα εικονικό «μαγικό χαλί», όπου τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας αλληλεπιδρούν χαρίζοντας τα  μία αξέχαστη εμπειρία. Εκμάθηση και παιχνίδι έχουν γίνει ένα!

Ευρύ φάσμα εφαρμογών σε οποιοδήποτε χώρο. Διαστάσεις προβολής 84″ (185 x 146 cm). Δεν απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο. Εξαιρετική ευκολία χρήσης με τηλεχειρισμό.

roomie floor

Ευκολία μεταφοράς

Προσεγμένο περίβλημα συσκευής που εξασφαλίζει την πλήρη κινητικότητα της ανάμεσα σε αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες συνεδριάσεων ή γραφεία.

Roomie device interactive floor
Roomie device interactive wall

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

‣ ΣΧΟΛΕΙΟ
‣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
‣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
‣ Κ.Δ.Α.Π.
‣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
‣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

Εκπαίδευση και κίνηση
συμμόρφωση με συστάσεις ΟΟΣΑ

Ανακάλυψη
διασκέδαση και επιμόρφωση (εκπαιδευτικά κουίζ, σχολικά μαθήματα)
εκμάθηση προγραμματισμού Η/Υ

‣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
‣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Αποκατάσταση
αποκατάσταση και διασκέδαση με υποστήριξη διαφορετικών παιδικών διαταραχών (αυτισμό, σύνδρομο Down, εγκεφαλική παράλυση)

Ανακάλυψη
μοναδικό πρόγραμμα εκτελεστικών λειτουργιών αναπτυξιακής διέγερσης

‣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
‣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
‣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ιδανικό για:

  • παιδικό πάρτι
  • εταιρικό event
  • έκθεση προϊόντων / υπηρεσιών
  • happening

ΠΑΚΕΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.

BASIC

Αποτελεί το Βασικό προεγκατεστημένο πακέτο (περιλαμβάνει 143 παιχνίδια & 235 διαδραστικές ασκήσεις)

Βασικό πακέτο παιχνιδιών για παιδιά προσχολικής – σχολικής ηλικίας.

Παιχνίδια για εκμάθηση – επιμόρφωση – διασκέδαση των παιδιών.
Περιλαμβάνουν άσκηση μέσω της εμπειρίας και εστίαση στην ανάπτυξη των παιδιών.
Το Βασικό πακέτο ακολουθεί τον κανόνα: «μαθαίνω διασκεδάζοντας» και ασκούμαι μέσα από την εμπειρία.

Εφαρμογή: Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, Παιδότοποι, Χώροι ψυχαγωγίας.

SEN

Αποκατάσταση παιδιών

Συλλογή παιχνιδιών που απευθύνεται σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Τα παιχνίδια έχουν πιο ζωηρά χρώματα, ομοιόμορφο και ανοιχτό φόντο και μειωμένο αριθμό κινούμενων αντικειμένων. Επιπλέον, τα αντικείμενα είναι μεγαλύτερου μεγέθους και ο δείκτης δυσκολίας είναι μικρότερος.
Η αποδοχή του συγκεκριμένου πακέτου από τα παιδιά είναι μεγαλύτερη, γεγονός που καθιστά το “μαγικό χαλί” ένα αποτελεσματικό εργαλείο θεραπείας.
Παιχνίδια που υποστηρίζουν ατομικές εκπαιδευτικές ανάγκες, λαμβάνοντας υπόψιν τους στόχους για την πλήρη ανάπτυξη των ικανοτήτων, την ανεξαρτησία και την κοινωνική συμμετοχή. Χρησιμοποιεί μεθόδους όπως η διέγερση, η διόρθωση και η επανεκπαίδευση.

Εφαρμογή: Ειδικά σχολεία, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ειδικές ανάγκες.

ENGLISH

Εκμάθηση αγγλικής γλώσσας

Μπείτε στο συναρπαστικό βασίλειο των διαδραστικών γλωσσικών εφαρμογών, που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους μικρούς μαθητές! Η συλλογή δεν αποτελείται μόνο από παιχνίδια αλλά παρέχει μία εξαιρετική ευκαιρία στα παιδιά να διευρύνουν το λεξιλόγιο τους σε διαφορετικούς θεματικούς τομείς.
Η συλλογή είναι ένας δυναμικός τρόπος εκμάθησης λέξεων της αγγλικής γλώσσας. Μέσω του διαδραστικού παιχνιδιού τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν νέες ενδιαφέρουσες και χρήσιμες λέξεις.Έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στο συναρπαστικό κόσμο των λέξεων και νοημάτων. Τα διάφορα θέματα των εφαρμογών όχι μόνο διδάσκουν νέες λέξεις, αλλά και επίσης αναπτύσσουν την κατανόηση του περιεχομένου και τις επικοινωνιακές δεξιότητες.
Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώιμης σχολικής ηλικίας.

Εφαρμογή: Δημοτικά σχολεία, Φροντιστήρια ξένων γλωσσών.

ADVENTURE

Ζήστε την περιπέτεια, δημιουργήστε αναμνήσεις

Ξεκινήστε τώρα να ανακαλύπτετε έναν κόσμο γεμάτο περιπέτειες μέσω της συλλογής παιχνιδιών από το πακέτο «Adventure». Όχι μόνο για ατελείωτη διασκέδαση, αλλά και ένα εξαιρετικό τρόπο για να περάσετε χρόνο με χαρούμενη διάθεση.
Χάρη στην ποικιλία από διάφορα περιβάλλοντα και προκλήσεων, κάθε παιδί θα βρει κάτι για τον εαυτό του και το παιχνίδι μαζί σας επιτρέπει τη δημιουργία αναμνήσεων και χαρούμενων στιγμών ανάμεσα στους φίλους. Μέσα από αυτό το πακέτο, η ψυχαγωγία σας περιμένει σε ποικίλα περιβάλλοντα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Λάβετε μέρος σε συναρπαστικούς αγώνες, μάθετε για τα περιγράμματα των ζώων, μπείτε σε χώρο γεμάτο ρουκέτες και μετεωρίτες και βυθιστείτε σε πολύχρωμα παιχνίδια κίνησης. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό – στο πακέτο θα βρείτε επίσης παιχνίδια που ενθαρρύνουν να ανακαλύψετε θησαυρούς και να εξερευνήσετε τον βυθό.
Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Εφαρμογή: Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, Παιδότοποι, Χώροι ψυχαγωγίας.

CODING

Προγραμματισμός Η/Υ (Δημοτικό)

Τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο πακέτο “Coding” είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εκμάθηση προγραμματισμού Η/Υ, λύση ασκήσεων διαδρομής και εξερεύνησης και σχεδιασμού. Χάρη σε αυτό το πακέτο, τα παιδιά αποκτούν θεμελιώδεις αρχές προγραμματισμου, οι οποίες είναι τόσο σημαντικές στον σημερινό κόσμο τεχνολογίας.
Στα παιχνίδια του πακέτου, τα παιδιά θα δημιουργήσουν ακολουθίες και θα λύσουν εργασίες, γεγονός που αναπτύσσει τις δεξιότητες της ανάλυσης και της σκέψης αιτίας-αποτελέσματος. Η εκμάθηση προγραμματισμού μεταφράζεται επίσης σε δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και δημιουργικότητας. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον συναρπαστικό κόσμο του «Coding» με τις διαδραστικές εφαρμογές. Είναι ένα ταξίδι που όχι μόνο αναπτύσσει τεχνικές δεξιότητες, αλλά υποστηρίζει επίσης τη γενική πνευματική ανάπτυξη με ένα ελκυστικό και προσιτό τρόπος για τα παιδιά που παρακολουθούν τάξεις του δημοτικού σχολείου.

Εφαρμογή: Δημοτικά σχολεία, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, Εκπαιδευτήρια.

IR PEN

Ζωγραφική χωρίς όρια στην φαντασία

Τα βιβλία ζωγραφικής δεν έχουν περιορισμό ηλικίας. Προορίζονται για όλους. Με τη χρήση του IR Pen το παιδί νιώθει σαν καλλιτέχνης! Αφήστε τη φαντασία του ελεύθερη ώστε να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό.

Εφαρμογή: Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, Παιδότοποι, Χώροι ψυχαγωγίας.

BACKGROUNDS

Διέγερση του εγκεφάλου με παιχνίδια φόντου

Αποτελεί εξαιρετικό ερέθισμα για τον εγκέφαλο, τα μάτια και τα αυτιά. Υπάρχουν πολλά χρώματα και στοιχεία που συνδέονται με ήχους. Το πακέτο Backgrounds δημιουργεί μία αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης. Προσοχή όμως υπάρχουν και μερικές τρομακτικές εφαρμογές!

Εφαρμογή: Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, Παιδότοποι, Χώροι ψυχαγωγίας.

COSMOS

Ανάπτυξη δεξιοτήτων και αξέχαστες στιγμές με φίλους με κέντρο αναφοράς το σύμπαν

Μπείτε στο ανεξερεύνητο βασίλειο των διαστημικών περιπετειών που προσφέρει αυτή η δυναμική συλλογή παιχνιδιών «Cosmos». Αφήστε τις δεξιότητες και τη φαντασία σας να φτάσουν στα αστέρια κατά τη διάρκεια ενός εκπληκτικού ταξιδιού στο σύμπαν. Μια συλλογή από παιχνίδια που όχι μόνο θα διασκεδάσουν, αλλά και θα προκαλέσουν τις αισθήσεις και τις δεξιότητες.
Κάθε ένα από τα παιχνίδια αυτού του πακέτου είναι ένα παράθυρο σε νέους κόσμους όπου θα ανακαλύψετε διαφορετικές πτυχές των κοσμικών μυστηρίων. Από την προστασία των πυραύλων από καταστροφικούς μετεωρίτες μέχρι τον χειρισμό των εξισώσεων του διαστήματος, κάθε παιχνίδι εστιάζει σε διαφορετικές προκλήσεις, αλλά μοιράζονται μια κοινή γοητεία για το διάστημα. Ως εξερευνητής κοσμικών μυστηρίων, θα εξερευνήσετε εξωγήινους πλανήτες, θα κατανοήσετε τις κινήσεις και τα χαρακτηριστικά τους και θα αποκτήσετε τη γνώση που φέρνει την επιτυχία. Συναγωνιστείτε με φίλους δημιουργώντας συνεργατικές κοσμικές προκλήσεις που όχι μόνο θα δοκιμάσουν την ομαδική σας εργασία αλλά και θα εμβαθύνουν την κατανόηση για το σύμπαν.

Εφαρμογή: Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, Παιδότοποι, Χώροι ψυχαγωγίας.

ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

Ο διαδραστικός τοίχος-δάπεδο κατασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Πολωνία) και συνοδεύεται από εγγύηση ενός έτους.

Το μοναδικό αναλώσιμο, η λάμπα του βιντεοπροβολέα, έχει διάρκεια ζωής κοντά στις 10000 ώρες για απροβλημάτιστη και αδιάκοπη λειτουργία.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Έχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά που επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να εγκατασταθεί σε επαγγελματικούς χώρους με αντικείμενο την απασχόληση – εκπαίδευση ανηλίκων.

Πιστοποίηση CE, DoC

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Υποστήριξη μέσω συμβολαίου συνεργασίας για την εξατομίκευση των προσφερόμενων πακέτων παιχνιδιών και δωρεάν τεχνικής εξυπηρέτησης και ετήσιου τεχνικού ελέγχου.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Συσκευή

Διαστάσεις συσκευής:  68 x 36 x 38 cm

Βάρος:  28 Kgr

Επεξεργαστής Η/Υ:  Intel 3.2GHz

Μνήμη RAM:  4GB DDR4

Μέσο αποθήκευσης:  120GB SSD HDD

Λειτουργικό σύστημα:  Linux

Ήχος:  Στερεοφωνικός 15W, ενσωματωμένος ενισχυτής

Προβολέας

Διάρκεια ζωής λάμπας προβολέα:  10000 ώρες

Φωτεινότητα:  4000 ANSI

Αντίθεση:  13000:1

Αναλογία προβολής: 4:3

Μονοπάτι με φρούτα.

Ένα παιχνίδι κατά το οποίο δεν μπορούμε να σταματήσουμε ούτε για μια στιγμή. Πολύχρωμα φρούτα ρέουν συνεχώς προς το μέρος μας. Το καθήκον των παικτών είναι να τα μαζέψουν όλα!
Πακέτο FUN διασκέδαση για παιδιά σχολικής ηλικίας.

Απομακρύνεται τα φύλλα.

Απομακρύνεται τα φύλλα ως ομάδα, ο νικητής είναι αυτός που θα απαλλαγεί από όλα τα φύλλα στην πλευρά του εντός του χρόνου. Το παιχνίδι μπορεί να έχει ηρεμιστική επίδραση και ταυτόχρονα να επηρεάσει ερεθίσματα, να αναπτύξει τις αισθήσεις και να προσφέρει νέες εμπειρίες.
Πακέτο SEN αποκατάσταση για παιδιά.

Ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να παίξουν έναν αγώνα διάρκειας 2, 5 ή 10 λεπτών. Η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στον καθορισμένο χρόνο κερδίζει. Η μπάλα αντιδρά όταν τη χτυπήσετε με το πόδι και μπορεί επίσης να φτάσει σε διαφορετικές ταχύτητες. Η ακρίβεια είναι συχνά πιο σημαντική από τη δύναμη του χτυπήματος.
Πακέτο FUN διασκέδαση για παιδιά σχολικής ηλικίας.

Sketchbook-Nature.

Μια συλλογή από πέντε βιβλία ζωγραφικής που σχετίζονται με τη φύση. Για να επιλέξετε το χρώμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, κάντε κλικ σε αυτό με το IR Pen, στη συνέχεια, χρωματίστε τα επιλεγμένα μέρη. Μπορείτε να επιλέξετε το “πάχος” του στυλό και να αναιρέσετε τις κινήσεις σας με τη γόμα.
Πακέτο IR Pen.

Stickers Album.

Το παιχνίδι διδάσκει τη μη λεκτική επικοινωνία. Το παιδί πρέπει να υποδείξει με το δάχτυλο του ποιο μέρος της εικόνας λείπει από τις επιλογές που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Στόχος του παιχνιδιού είναι να ξεκινήσει η χειρονομία του δείκτη και να ακολουθήσει τον φροντιστή.
Πακέτο SEN για αποκατάσταση παιδιών.

Θέλετε να μάθετε για το πως  μπορεί το Roomie να προσδώσει ιδιαίτερη αξία στην επιχείρηση σας;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER.

Verified by MonsterInsights